onsdag 4. august 2010

Hola!!

Livet i Spania gaar sin gang, og denne gangen maa blogginnlegget skrives uten de norske bokstaven. Vi gjoer et forsoek.

Turen hit med fly gikk overraskende bra. Ikke noe hodeproblemer, og atpaa til ble kofferten min tatt foerst ut av flyet naar vi landet. Saa det ut av vinduet. Varmen slo i mot oss i det vi gikk ut, og aldri har jeg angret saa mye paa at jeg valgte svart skjorte og olabukser som antrekk. Det kokte for stakkars meg.
Det er i grunn litt rart aa dra paa tur saann uten mannen min, og jeg savner han masse. Og jeg tror nok ikke jeg gjoer det flere ganger. Ja Hans Magnus jeg vet jeg har sagt det foer men naa mener jeg det virkelig. Det er ikke det samme uten sin bedre halvdel ved sin side, og denne famililen vet aa trykke paa riktige knapper for aa irritere hverandre. Klassisk Iversen paa tur det, og i disse 2 ukene heter jeg visst Iversen igjen for vi rakk ikke bytte pass foer vi dro og billetten ble bestilt i Iversen.

Vaeret her nede er varmt varmt og atter varmt, og jeg burde ikke klage, men naar jeg svetter 24/7 da blir det litt mye til og med for meg. Jammen glad vi har vaskemaskin i huset for her maa klaer vaskes. Man kan ikke gaa uten sko for da brenner man seg, og stranda er saa smekk full i folk at man maa ha plog for aa komme seg fram til vannet. Attpaatil er havvannet saa varmt at det avkjoeler ikke, saa bassenget er fint. Akkurat passe temperatur.

Shopping har det ogsaa blitt. 2 kjoler, men ingen sko. Fikk forbud av mannen min. Han sa at han kom til aa bli rar om jeg kom hjem med flere sko, og riktig nok er han min raring men han trenger ikke bli verre. Litt smaating har det ogsaa blitt men det er mer saann som man har bruk for.

I morgen er planen aa kjoere gocart. Litt spent men det skal nok gaa bra. I gaar var vi paa badeland, og mamma paadro seg en nakkesleng etter aa ha aket ned enn slags sklie. Sigve traakket paa noe som gikk gjennom saalen paa skoen. Mamma er litt sliten i nakken og tror ho ikke har det saa bra. Saa hvordan ho ble slengt bak og det saa ikke bra ut.

Begynner aa bli litt irritert paa det her tastaturet naa saa gaar aa tar meg en kald brus jeg. Vi blogges...

Adios fra Terrevija :D

2 kommentarer:

  1. Haha, høres ut som om dere har det helt KNALL på ferie :p

    SvarSlett
  2. Ja Iversen familien hadde det flott. Manglet bare en, og han var sårt savnet. God å være hjemme igjen.

    SvarSlett

Noe du vil fortelle meg?