onsdag 18. mars 2009

Erik Schjenken, en modig mann!

Alle har hørt det navnet og skjønner sikkert hva jeg skal skrive om nå.
Den stakkars mannen og hans kollega som den 6. august 2007 gjorde en feil som skulle vise seg å ødelegge livet hans. Han var en hvilken som helst mann, med en jobb som ambulansefagarbeider. I slike jobber skal man helst ikke gjøre feil for det kan fort bli katastrofalt. Det ble det for han. Han kom til Sofienbergparken med sin kollega og så Ali Farah ligge der på asfalten. De vurderte han som hvilken som helst annen (ingenting rasistisk der). Han var våken, rørte på seg, og de hjalp han opp. Han sto selv, dro fram penisen sin og tisset på den ene ambulansemannen. Han ble provosert og sa ting som din jævla gris osv. Så tisset han på ambulansen. Og det virket som om han gjorde det for å provosere så de sa at toget var gått for han, og politiet kunne kjøre han til legevakta. Fortsatt var det ingenting rasistisk. De drar og skjønner ikke hvor syk Ali Farah faktisk var, MEN det gjorde ikke legevakta heller så at de skulle få all skyld er rett og slett urettferdig.

Jg kommer nok heller ikke til å stemme SV noen gang i mitt liv. Maken til oppførsel fra deres leder. Kristin Halvorsen står fram og utaler seg om ting hun ikke har peil på å går til personangrep, uten og faktisk undersøke fakta. Det at det har vært korrupte politikere skal man heller ikke se bort fra. For her står de fram en etter en og legger ut om rasisme når det ikke var det som var greia. Vitnene hadde alle forskjellige meninger, og under rettsaken ble ikke rasisme nevnt en gang. Og når fylkeslegen konkluderer med at det har vært rasistiske handlinger, og begrunner det med at vitnene var samstemte, ja da kan man jo begynne å lure. Hvem har presset fylkeslegen til å følge med strømmen?

Nei Erik Schjenken er en av de tøffeste mennesken i Norges land. Hva han måtte stå i mot i det 1 og halve året saken har rast rundt, er det vanskelig å forklare. Pressen har gang på gang lagt ut løgn etter løgn, og han har vært så tøff. Har sittet og hørt på at menneske etter menneske har ment ditt og ment datt om han. Det må ha vært så tøft for han det, og ihvertfall det å ikke kunne ha forsvart seg pga taushetsplikten. Han stolte fult ut på arbeidsgiveren sin, men de ga han ryggen.

Og åssen i all verden kunne Kohinoor fly fra møte til møte, fra debatt til debatt, og holde konsert og bla bla bla når mannen hennes lå på sykehuset. Det sier jo seg selv at man burde vært nær de som trenger deg, og jeg er sikker på at selv om mannen lå i koma trengte han ho. Men hun var så full av sinne at hun gjorde alt i sin makt for å få de to stakkarne felt. Og brukern pappaen sin som jobbet i NRK for alt han var verdt.
Kjenner jeg bli kvalm.

Nei Erik Schjenken får min respekt for det han har holdt ut. Og man skal ikke tro det avisene skriver. Ihvertfall det VG og Dagbladet skriver. 90 % av det de skriver er oppspinn! I en artikkel fra de er 10 % den faktiske sannheten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Noe du vil fortelle meg?