mandag 11. august 2008

IKEA er en fin butikk....

Ja da har vi altså vært der og fått handlet inn stortsett det vi skulle ha. Vi var først på den ene ikeaen og der var det smekkfult med folk. Hadde så klart ikke den bokhylla vi skulle ha, men på den andre Ikea`n skulle det visst nok være 17 igjen. Så da var det bare og bli fort ferdig og komme oss på den andre ikean. Der sprang vi igjennom hele butikken. Først opp for å se hvilken hylle den lå i, også ned for å finne den. Gjett om dårlig trente Inga ble sliten av all den løpinga. Da vi kom ned til den hylla hvor bokhylla skulle ligge var den tom!!! Det ble litt sånn skuffa følelse, men så så vi at det lå en pakke ved siden av, og vet du hva??? DET VAR DEN BOKHYLLA!!!!
Så var det gå å få i seg kjøttboller og poteter og shoppe videre etter små ting. Var hjemme i 22 tiden og begynte å montere og var ferdig med alt bortsett fra kommoden klokka 01.17! Det ble så utrolig fint her. Soverommet er helt knall og vi har fått oss et bibliotek som vi kaller det. Digger det sykt. handlet for bortimot 7000kr så har noe småting også. Alt ble bare helt perfekt. Er litt spent på hva Siri og Harald kommer til å si da.

Hans Magnus er på jobb til halv 4 i dag og jeg er sjuk. Er så sulten men orker ikke mat og det kommer bare rett opp igjen. Skal egentlig på gardinshopping med Svigermor i dag, og skal på Svinesund og Hansi skal mekke bil. Men får se hvor mye jeg orker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Noe du vil fortelle meg?