søndag 15. august 2010

Borte bra men hjemme aller best!!

Det er godt å være hjemme igjen, og i det jeg kom inn døra skjønte jeg at selv om ikke min kjære mann kunne være her og ta meg i mot, hadde han ihvertfall tenkt på meg. på kommoden i gangen sto det en bukett med roser og intill den sto det en liten søt bamse. I tillegg lå det 3 brev der. Et like kjukt som en tynn bok. Å lese de var en riktig fornøyelse. Her fikk jeg altså vite hva min kjæe hadde gjort de to ukene jeg var borte. Jeg lo godt når jeg kom til et avsnitt som begynte med:
I dag støvsugde jeg en sokk.

Det er godt å være hjemme, og jeg gleder meg til Hansi kommer hjem. Jeg har så mye å fortelle at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.
Jeg har sett en magiker gjøre sine triks. Badet i Middelhavet, blitt solbrent, Hørt de morsomme sirene de har i Spania, fått håret fletta, vært på shopping, sett pappa være okse mens en "tyrefekter" skulle ta han, Hørt skikkelig spansk musikk, fått betennelse i et sår jeg fikk etter at jeg boggiesurfa og traff en stein, spist masse god mat og deriblant den beste biffen jeg noen gang har fått servert, blitt plystret på, og "sjekket opp" av ekle menn og bare så det er sagt, jeg var avvisende hele tiden.
I farta kan jeg ikke komme på mer, men jeg vet det er mer.

Min kjære skal få en fin velkomst når han kommer hjem, for det tar på å være borte fra hverandre i 2 uker, og det blir så godt å se han igjen. Jeg har savnet han så ille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Noe du vil fortelle meg?